Upravljanje i održavanje groblja

UPRAVLJANJE GROBLJIMA I ODRŽAVANJE GROBLJA

Osnovna djelatnost ove radne jedinice je upravljanje grobljima i obavljanje pogrebnih poslova. Upravljanje grobljima razumijeva obavljanje poslova u svezi pokopa pokojnika (preuzimanje pokojnika sa mjesta smrti, prijenos i prijevoz pokojnika tijekom 24 sata, oprema pokojnike za pokapanje, vrši prodaju pogrebne opreme, ugovara termine za pokope na području grada, smješta pokojnike u hladnjaču te vrši prijevoz i prijenos pokojnika na sprovodu i spuštanje u grob), dodjelu grobnih mjesta, održavanje groblja i objekata u groblju, vođenje grobnog očevidnika i registra umrlih, prikupljanje i odvoz grobljanskog smeća i sl.

Doroslov d.o.o. upravlja grobljima Sv.Stjepan i Sv.Križ u Donjem Miholjcu te prigradskim naseljima, Sv.Đurađ, Podravski Podgajci, Rakitovica, Poreč, Radikovci i Golinci.

Svim zainteresiranim korisnicima nudimo uređenje grobnih mjesta u cjelogodišnjem paketu. Nudimo 4 uređenja godišnje (npr. pred Uskrs, pred blagdan Sv.Mihovila, blagdan svih svetih, godišnjica pokojnika i sl.) po ukupnoj cijeni od 160,00 kn. Broj i vrijeme uređenja se dogovara po Vašoj želji. Nakon uređenja šaljemo obavijest i eventualno fotografiju uređenog grobnog mjesta (mail, Viber i sl.). 

 

Sve ostale informacije na 031/632-284, naš email ili u prostorijama Uprave.

 

Obratite nam se s povjerenjem!

Kontakt

Kontakt forma

CAPTCHA

Kontakt informacije

Doroslov d.o.o. za komunalne djelatnosti

Naselje Tržnica 2/a
31540 Donji Miholjac
OIB: 
54395174446
e-mail: info@doroslov.hr
Uprava: 031/632-284
Fax: 031/630-947
Direktor: Ivan Pobi, dipl.oec.

Pratite nas na Facebook-u 

Doroslov d.o.o. by Doroslov